Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home RMV, top 5 dezinformatat më të mëdha për kufijtë tokësor dhe ajror në kohën e pandemisë Screencapture Infoshqip Filipce Hapja E Kufinjve Pritet Nga Mesi I Korrikut 2020 07 11 15 13 43

Screencapture Infoshqip Filipce Hapja E Kufinjve Pritet Nga Mesi I Korrikut 2020 07 11 15 13 43