Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home RMV, top 5 dezinformatat më të mëdha për kufijtë tokësor dhe ajror në kohën e pandemisë Screencapture Koha Net Bote 226919 Maqedonia Heq Kushtet Per Kalim Kufiri 2020 07 11 15 06 51

Screencapture Koha Net Bote 226919 Maqedonia Heq Kushtet Per Kalim Kufiri 2020 07 11 15 06 51