Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Bizarno-Vladata-finansira-nabavka-na-lubrikanti-raspishan-tender-Lider

Бизарно Владата финансира набавка на лубриканти – распишан тендер – Лидер
Bizarno-Vladata-finansira-nabavka-na-lubrikanti-raspishan-tender-Lider- featured crop -003 – final 800dpi