Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Ознаки „повикување на отсуство на спротивен доказ“

Ознака: „повикување на отсуство на спротивен доказ“