Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Untitled

Заев_се_правда_бил_ли_под_дејство_на_алкохол_кога_ги_кудел_шарените_„После_два_часа_седење_во_кафеана_се_случуваат_грешки“_–_Kurir_mk
Untitled