Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Untitled3

Ковид-19 постои од декември едно од двете мртви тела пронајдени во стан во Велес позитивно на вирусот
Untitled3