Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Untitledартангруби

Fotografi nga lajmi që recensohet

Screen Shot 2020-03-09 at 15.43.46
Untitledsoopstenie