Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home „Вест“ што дезинформира за 5Г-мрежата Maqedoni A1 Ka Nisur Montimi I Antenave 5G Na Morët N’qafë Ooo Qeveri A News24 цроп финал

Maqedoni A1 Ka Nisur Montimi I Antenave 5G Na Morët N’qafë Ooo Qeveri A News24 цроп финал

Maqedoni A1 ka nisur montimi i antenave 5G Na morët n’qafë Ooo Qeveri A news24 (1)