Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Во Австралија не се случија ниту „огромни протести“ ниту „револуција“ FireShot Capture 014 Во Австралија не се случија ниту „огромни протести“, ниту „револуција Vistinomer.mk

FireShot Capture 014 Во Австралија не се случија ниту „огромни протести“, ниту „револуција Vistinomer.mk