Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Во несреќно избран наслов се жали што во Владата нема заразени со коронавирус! Screencapture Dokazmakedonija Mk Pu Jazk Vo Vladata Nema Zaboleni Od Korona Virus 2020 04 10 08 14 25 50x300

Screencapture Dokazmakedonija Mk Pu Jazk Vo Vladata Nema Zaboleni Od Korona Virus 2020 04 10 08 14 25 50×300