Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Заев не кажа дали бил пијан кога седел во кафеана Заев се правда бил ли под дејство на алкохол кога ги кудел шарените „После два часа седење во кафеана се случуваат грешки“ – Kurir Mk

Заев се правда бил ли под дејство на алкохол кога ги кудел шарените „После два часа седење во кафеана се случуваат грешки“ – Kurir Mk