Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 02/02/2019

Четири совети за граѓаните и новинарите при известување за екстремистички настани

  Денеска е денот кога научивте дека, да, тоа може да се случи и тука. Како треба да се зборува за тоа на интернет и во медиумите?   Пишува: Џ. Нејтан Матиас   [youtube...