Ознака: ЕПП

Суспендирање на партија не е самосуспендирање

     [Рецензија: Орбан: ФИДЕС самоволно го стави во мирување членството во ЕНП, комитет од партијата ќе одлучи што понатаму] Постои голема разлика кога на една партија, како Орбановата Фидес, ќе ѝ се замрзне членството во групацијата на Европски народни партии, и кога таа партија самата ќе реши да го […]