Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

[tdc_zone]

  na shkruani..


  AKTUALITET

  Analiza e dezinformatave lidhur me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

  Përse një numër shumë i madh qytetarësh, por edhe gazetarësh, politikanësh, profesorësh dhe personalitetesh tjera publike, ranë nën ndikimin e dezinformatave lidhur me Kovid-19...

  Konferencë: Mendim kritik për qytetarë me shkathtësi mediatike

  Fondacioni “Metamorfozis” dhe “Eurothink” kanë të kënaqësinë t'ju informojnë se më 28 qershor 2021 (e hënë) do të mbahet konferencë në temën "Mendim kritik...

  Nuk është etike të pretendohet se po informon duke nxitur patriotizëm...

  Në lajmin që zgjodhëm për ta recensuar, spikasin nëpërkëmbje të disa çështjeve me rëndësi në gazetari. Në këtë artikull nuk ka aspak informacion, ka...
  [/tdc_zone]