Ознака: кладилници

Не се затвораат и никој не бара да се затворат сите обложувачници во Македонија

[Рецензија: Се затвараат сите кладилници во Македонија?]   Текстот што го рецензираме, прво, е класичен пример за ширење дезинформација и, второ, според ништо не личи на новинарски напис. Линк до оригиналниот напис: Се затвараат сите кладилници во Македонија? Датум и време на објавување: 25.12.2018 Датум на рецензирање: 28.12.2018 Рецензент: Ана […]