Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Daily Archives: 08/02/2019

Кога „познавачите на состојбите“ се користат за секоја ситуација, постои сериозен проблем со информирањето

Бескрајни калкулации во медиумите во пресрет на претседателските и на, евентуално, парламентарните избори. Оваа ситуација ја гледаме секој ден, штом го отвориме првиот медиум за да се информираме за...