Ден: д.м.г

Не е прашан Костадинов дали се подновил со стан во „Џевахир“

   [Рецензија: (ФОТО) Костадинов се подновил со стан во „Џевахир“ – го крие во анкетниот лист?!] Едностран текст полн со паушални обвинувања, без докази и без прецизни извори. Написот тврди дека пратеникот и портпарол на СДСМ, Костадин Костадинов, поседува стан во висококатниците „Џевахир“ во Аеродром, но медиумот не се потрудил […]

Суспендирање на партија не е самосуспендирање

     [Рецензија: Орбан: ФИДЕС самоволно го стави во мирување членството во ЕНП, комитет од партијата ќе одлучи што понатаму] Постои голема разлика кога на една партија, како Орбановата Фидес, ќе ѝ се замрзне членството во групацијата на Европски народни партии, и кога таа партија самата ќе реши да го […]