Ден: д.м.г

Навредувачки и сексистички наслов на рециклиран текст за Тамара

[Рецензија: Cите дечковци на Тамара, оние за една вечер и за еден саат и за ова она не ги броевме и сите од вц исто не се броени ]   И кога ќе помислиме дека е достигнато дното во медиумската сфера со еден куп лажни вести, дезинформации и шпекулации се […]

Колумна со невкусен манипулативен наслов за специјалната обвинителка пласирана како вест

  [Рецензија: Катица Јанева во кома, неизвесно е дали ќе се извлече и со какви последици] Манипулативен текст со наслов кој ве наведува да помислите едно нешто, за откако ќе го прочитате текстот да сфатите дека суштината е сосема друга. Насловот ги преминал границите на умерена скокотливост и по потрага […]