Ознака: стан

Не е прашан Костадинов дали се подновил со стан во „Џевахир“

   [Рецензија: (ФОТО) Костадинов се подновил со стан во „Џевахир“ – го крие во анкетниот лист?!] Едностран текст полн со паушални обвинувања, без докази и без прецизни извори. Написот тврди дека пратеникот и портпарол на СДСМ, Костадин Костадинов, поседува стан во висококатниците „Џевахир“ во Аеродром, но медиумот не се потрудил […]