Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Crvena Linija Na Telma 28jan20 Screenshot

Crvena linija 28jan20 – Screenshot
Crvena linija na Telma 28jan20 – Screenshot