Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

download (1)

download (2)
СКАНДАЛ Државата и Венко Филипче се изигруваат со болно девојче кое има прекин во дишењето и одбива да го прати во странство – Kurir mk