Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

download (4)

download (3)
screencapture-skopje1-mk-archives-26275-2019-02-11-16_33_01 (1)