Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Еден наслов, дезинформации рој – Америка не го забрани безготовинското плаќање! Америка воведе забрана за безготовинско плаќање и го враќа кешот во оптек Банкарство

Америка воведе забрана за безготовинско плаќање и го враќа кешот во оптек Банкарство

Plakjanje
Америка воведе забрана за безготовинско плаќање и го враќа кешот во оптек Банкарство.png 1