Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Германија не планира на 19 април „да го врати животот во нормалa“ Германија планира на 19 април да го врати животот во нормала Бизнис Инфо Skrinshot Crop

Германија планира на 19 април да го врати животот во нормала Бизнис Инфо Skrinshot Crop

Geranij Final