Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

ilustracija1

Tetova Lajm
screencapture-zyrtare-net-2020-02-maqedoni-vritet-nje-polic-me-5-plumba-2020-02-20-12_20_32