Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Boukica Screencapture Magazin Mk 2020 02 13 15 18 57

Boukica Screencapture Magazin Mk 2020 02 13 15 18 57
Boukica Screencapture Magazin Mk 2020 02 13 15 18 57