Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Lajm – BDI do te heq dore nga sllogani

Lajm – BDI do te heq dore nga sllogani 1
Screen Shot 2020 03 09 At 15.15.32