Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Кој е главен град на Косово? 230px National Public Library Pristina Qiv Owned Image 30 August 2008[1]

230px National Public Library Pristina Qiv Owned Image 30 August 2008[1]