Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home „Пазарот на ужасот“ е во Индонезија, не во Вухан Видео Пазарот на ужасот од кој почна коронавирусот (2)

Видео Пазарот на ужасот од кој почна коронавирусот (2)

Видео Пазарот на ужасот од кој почна коронавирусот (1)
Untitled1