Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Политички памфлет за замајување на јавноста Видео ЗА МАЛКУ ИЗБЕГНАТ ИНЦИДЕНТ НА МАРШОТ НА СДСМ Малиот одзив на маршот во Скопје за малку не предизвикал поголем инцидент меѓу Шекеринска и Зечевиќ – iNFOMAX mk

Видео ЗА МАЛКУ ИЗБЕГНАТ ИНЦИДЕНТ НА МАРШОТ НА СДСМ Малиот одзив на маршот во Скопје за малку не предизвикал поголем инцидент меѓу Шекеринска и Зечевиќ – iNFOMAX mk

Видео ЗА МАЛКУ ИЗБЕГНАТ ИНЦИДЕНТ НА МАРШОТ НА СДСМ Малиот одзив на маршот во Скопје за малку не предизвикал поголем инцидент меѓу Шекеринска и Зечевиќ – iNFOMAX mk
Видео ЗА МАЛКУ ИЗБЕГНАТ ИНЦИДЕНТ НА МАРШОТ НА СДСМ Малиот одзив на маршот во Скопје за малку не предизвикал поголем инцидент меѓу Шекеринска и Зечевиќ