Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

ПРЕД ДА НАПРАВИТЕ „ОБЈАВИ„ ВО СОЦИЈЛАНИТЕ МЕДИУМИ ЗА КОРОНАВИРУСОТ ПОСТАВЕТЕ СИ СЕБЕСИ НЕКОЛКУ ПРАШАЊА ЗА ИНФОРМАЦИЈАТА?

ПРЕД ДА НАПРАВИТЕ „ОБЈАВИ„ ВО СОЦИЈЛАНИТЕ МЕДИУМИ ЗА КОРОНАВИРУСОТ
ПОСТАВЕТЕ СИ СЕБЕСИ НЕКОЛКУ ПРАШАЊА ЗА ИНФОРМАЦИЈАТА?

20200515 think dezinformacija 3
PRAVATA