Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-aktuale-mk-cfare-porosie-i-solli-pellumbi-bujar-osmanit-ne-venecia-2019-12-06-14_44_52 (2)

Screencapture Aktuale Mk Cfare Porosie I Solli Pellumbi Bujar Osmanit Ne Venecia 2019 12 06 14 44 52 (2)
Albin Kurti Zoran Zaev