Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-infoshqip-greqia-mbyll-kufirin-per-banoret-e-cairit-tetoves-kumanoves-2020-07-11-15_19_22