Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-tetovasot-2020-02-koalicioni-i-meshkujve-qe-shkele-gruan-2020-02-26-17_52_07

screencapture-tetovasot-2020-02-koalicioni-i-meshkujve-qe-shkele-gruan-2020-02-24-16_11_46
photo-of-person-typing-on-computer-keyboard-735911