Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screenshot

Foto screenshot nga lajmi që recensohet

lajmi i rrejshem
Tetova sot – Fatime Fetai – Edhe mua me kall gjuha dhe muzika serbe