Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Шпекулативно и непроверено тврдење за нов симптом на корона-вирус Погледнете ги стапалата – нов симптом кој се појавува во раната фаза на коронавирусот IPortal

Погледнете ги стапалата – нов симптом кој се појавува во раната фаза на коронавирусот IPortal

IPortal