Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

telegram-6-grupa-hm-1068×623

Untitledљ
СЕПАК СЕ ГОРИ ОПАСЕН ОТПАД Примероците од италијанскиот отпад најден во Македонија ќе се испитуваат во Естонија – iNFOMAX mk