Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Zaev dhe Gashi afër vendimit për përjashtimin e BDI së nga Qeveria konsultime edhe me ndërkombëtarët InfoShqip com

Zaev dhe Gashi afër vendimit për përjashtimin e BDI së nga Qeveria konsultime edhe me ndërkombëtarët InfoShqip com
gruevski sitel