Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Stranica Vo Vecer

Сега и дефинитивно Нема медицинска опрема за Балканот ЕУ си го кажа своето Crop