Ознака: алексис ципрас

И суеверието дел од репертоарот на ширење нетрпеливост кон Заев 

[Рецензија: ГУБИТНИЦИ: Изгубија сите што му стискаа рака на Заев, а најмногу Ципрас кој направи селфи] Непосредно после завршетокот на изборите за Европскиот парламент, во земјите членки на Унијата, а непосредно пред објавувањето на Препораката за безусловно почнување на преговори за прием на Северна Македонија во ЕУ, порталот „Денешен“ објави […]