Ознака: Кочо Анѓушев

Нема докази дека се бркаат вработени од „Македонски телеком“

[Рецензија: АНЃУШЕВ И ЉУШЕВ „СТРАТЕШКИ“ ГО УHИШTУBAAT МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ: Се бркaaт стотици луѓе, вработени се жaлaт на мoбинг, се „дpoби“ вредноста на компанијата]   Насловот на текстот што го рецензираме е шпекулативен и сензационалистички без да бидат изнесени никакви докази за тврдењата дека „се бркаат вработени, се прави мобинг и […]