Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Вести

Покана за јавен почетен настан за проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска...

Фондацијата за интернет и општество „Метаморфозис“ и Центарот за европски стратегии „Евротинк“ имаат чест да Ве поканат да учествувате на почетниот јавен настан (kick-off meeting) за проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска...