Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Вести

Информативна сесија во Штип за повикот за мали грантови во рамките на проектот КриТинк

Денеска во хотел „Оаза“ во Штип се одржа шестата инфо сесија поврзана со шемата за грантови кои ќе ги доделуваат Фондацијата Метаморфозис во партнерство со Евротинк – Центар за европски стратегии во рамките на...

Информативна сесија во Куманово за повикот за мали грантови во рамките на проектот КриТинк

Денеска во општинските простории во Куманово се одржа петтата инфо сесија поврзана со шемата за грантови кои ќе ги доделуваат Фондацијата Метаморфозис во партнерство со Евротинк – Центар за европски стратегии во рамките на...

Информативна сесија во Велес за повикот за мали грантови во рамките на проектот КриТинк

Денеска во просториите на Граѓанскиот ресурсен центар во Велес се одржа инфо сесија за граѓанските организации од Вардарскиот плански регион поврзана со шемата за грантови кои ќе ги доделуваат Фондацијата Метаморфозис во партнерство со...

Информативна сесија за повикот за мали грантови во рамките на проектот КриТинк во Битола

Денеска во просториите на ГО Младински културен центар во Битола се одржа втората инфо сесија поврзана со шемата за грантови кои ќе ги доделуваат Фондацијата Метаморфозис во партнерство со Евротинк – Центар за европски...

Информативна сесија за мали грантови во рамките на проектот КриТинк во Струга

Денеска во хотелот Дрим во Струга се одржа втората инфо сесија поврзана со шемата за грантови кои ќе ги доделуваат Фондацијата Метаморфозис во партнерство со Евротинк – Центар за европски стратегии во рамките на...