Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Да дезинформираш па да одбираш кому ќе се извинуваш – тоа нема врска со одговорно новинарство Screencapture Frontline Mk 2020 03 17 Chelnicite Na Vmro Dpmne Slavat Rodenden Sprotivno Na Preporakite Za Zashtita Od Korona Virusot 2020 03 20 16 09 27

Screencapture Frontline Mk 2020 03 17 Chelnicite Na Vmro Dpmne Slavat Rodenden Sprotivno Na Preporakite Za Zashtita Od Korona Virusot 2020 03 20 16 09 27

Kompjuter 0232 900дпи