Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Денешната бројка на нови пациенти со Ковид-19 не е „околу 200“, туку 125 Screencapture Mkvesti Mk Prvi Doznavame Denes Brojkata Na Novozaboleni E Okolu 200 2020 06 06 06 43 58

Screencapture Mkvesti Mk Prvi Doznavame Denes Brojkata Na Novozaboleni E Okolu 200 2020 06 06 06 43 58

Screencapture Mkvesti Mk Prvi Doznavame Denes Brojkata Na Novozaboleni E Okolu 200 2020 06 06 06 43 58 Feaured