Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Dokument za registracija

Posledna strana od formular so pecat i potpis
Posledna strana od formular so pecat i potpis