Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Допрва ќе се испитува дали во Македонија се гори опасен отпад СЕПАК СЕ ГОРИ ОПАСЕН ОТПАД Примероците од италијанскиот отпад најден во Македонија ќе се испитуваат во Естонија INFOMAX Mk

СЕПАК СЕ ГОРИ ОПАСЕН ОТПАД Примероците од италијанскиот отпад најден во Македонија ќе се испитуваат во Естонија INFOMAX Mk

СЕПАК СЕ ГОРИ ОПАСЕН ОТПАД Примероците од италијанскиот отпад најден во Македонија ќе се испитуваат во Естонија