Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Untitled

СЕПАК СЕ ГОРИ ОПАСЕН ОТПАД Примероците од италијанскиот отпад најден во Македонија ќе се испитуваат во Естонија