Импресум

Проектот „Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк“ го спроведува Фондацијата „Метаморфозис“ во партнерство со Центарот за европски стратегии „Евротинк“, со поддршка од Европската Унија.

Проектен тим

Раководител на проектот: Филип Стојановски
Координатор на проектот: Горан Лазаров

Уредник на содржините на македонски јазик: Владимир Петрески
Уредничка на содржините на албански јазик: Елида Зилбеари

Превод меѓу македонски и албански јазик: Валон Абдиу
Лекторка по македонски јазик: Елеонора Стојковска
Веб-администратор: Филип Нешкоски

 

Во својата работа тимот на КриТинк се води според Кодексот на новинарите на Македонија.

 

Адреса на издавачот:

Фондација за интернет и општество Метаморфозис

Адреса: ул. „Апостол Гусларот“ бр. 40, 1000 Скопје, Македонија

Е-пошта: info [AT] metamorphosis.org.mk

Телефон: +389 2 3109 325

Формулар за контакт