Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Исцрпен извештај за штрајкот на машиновозачите, но испуштен важен податок БЛОКАДА НА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ МАШИНОВОЗАЧИТЕ БАРААТ 30 ОТСТО НАДОМЕСТ НА ПЛАТА Crop 002

БЛОКАДА НА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ МАШИНОВОЗАЧИТЕ БАРААТ 30 ОТСТО НАДОМЕСТ НА ПЛАТА Crop 002

БЛОКАДА НА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ МАШИНОВОЗАЧИТЕ БАРААТ 30 ОТСТО НАДОМЕСТ НА ПЛАТА Crop 002
Untitled3